Ga voorbereid het nieuwe schooljaar in met de slimme schoolspullen van Puberbijles.nl

Wil jij goed voorbereid het nieuwe schooljaar in? Puberbijles kan je daarbij helpen. Behalve het geven van (online) bijles, verkopen ze in hun webshop ook allerlei handige tools om het leren nog leuker en makkelijker te maken. Wie wil dit nu niet? Wij mochten van puberbijles.nl een aantal slimme schoolspullen uittesten. Naomi was meteen enthousiast, want die kende Puberbijles al van TikTok.

DOWNLOAD & PRINT PAKKET VOOR DE MIDDELBARE SCHOOL
We kregen o.a. een download en print pakket voor de middelbare school. Jaimy is aan de slag gegaan met de formule samenvatting. Stel dat je in je boek geen samenvatting- of begrippenlijst hebt, dan is dit hartstikke handig en overzichtelijk om te gebruiken. Het is zo gemaakt dat je op een toets ook toepassingsvragen over de formules kunt beantwoorden.

In geschiedenis boeken moet je altijd erg lang de tijd nemen om alle personen op te zoeken in een lange tekst. Met de slimme tijdlijn kun je de personen (en gebeurtenissen) mooi onder elkaar zetten om zo goed overzichtelijk te leren. Dus voor degene die geschiedenis moeilijk vinden, top!

Het is belangrijk om goed te plannen. De planner uit het download & printpakket kan je hierbij helpen. Planningen zijn eigenlijk altijd handig in een schooljaar om zo inzicht te krijgen over wanneer je huiswerk kunt maken en leren als je ook nog prive activiteiten te doen hebt. In de planner kun je precies aangeven op welk tijdstip je een bepaalde activiteit te doen hebt en zo van tevoren alles inplannen voor jezelf, om te voorkomen dat je pas 1 dag van tevoren gaat leren voor een toets.

SLIM WISKUNDELINIAAL
De wiskundeliniaal is ideaal als je wiskunde moeilijk vindt. Een handige liniaal om tijdens het huiswerk maken te gebruiken. Zo staan er handige formules op die je makkelijk even kan checken, maar ook:
– centimeters 1 tot en met 15
– een 180 graden boog om makkelijk graden na te meten
– graden met sin en cos voor hoeken, handig om je antwoorden te checken

UITWISBARE MARKEERSTIFTEN
Naomi is vooral creatief aan de slag gegaan. Met de uitwisbare markeerstiften heeft ze haar foutjes kunnen uitwissen.

DOORZICHTIGE NOTITIEBLAADJES
De doorzichtige notitieblaadjes vond ze ook heel erg handig om te gebruiken. Zo heeft ze voorbeelden uit haar boek of scherm kunnen overtrekken of overschrijven en in haar schrift kunnen plakken. Dat vond ze erg goed helpen bij het leren.

FLITSKAARTJES
De flitskaartjes zijn erg handig om begrippen of zinnen uit je hoofd te kunnen leren. Aan de ene kant schrijf je het begrip en aan de andere kant het antwoord. Zo kun je tijdens het leren in 1 oogopslag controleren of je het antwoord goed hebt.

Tip! Wat ook leuk en handig is, is dat ze boxen verkopen per vak, zoals bijvoorbeeld de slim geschiedenis leren box met schoolspullen om slim te leren voor geschiedenis.

Het heeft de kinderen heel erg goed geholpen. De slimme tools van Puberbijles zijn wat ons betreft een welkome aanvulling op de schoolspullen en helpen je daar waar nodig is.

Previous Post

Leave a Reply