Red-Rag Shoes Boys & Girls

Goede schoenen zijn belangrijk. Toen wij vorig jaar zomer door Bataviastad liepen op zoek naar sandalen voor Jesse, kwamen we uiteindelijk terecht bij Red-Rag. Wij hebben daar toen sandalen gekocht en zijn zo fijn geholpen, dat we later terugkwamen voor goede winterschoenen. Afgelopen zomer ben ik er met alle 3 de kids heen gegaan en waar normaal gesproken het zweet mij uit zou breken in mijn eentje met 3 kinderen schoenen kopen, werd alles mij uit handen genomen. Een voor een werden alle voetjes gemeten en de perfecte sandaal voor hun voet daarbij uitgekozen. Kindjes blij, mama blij! Nu de herfst in aantocht is en de kasten al aardig goed gevuld zijn met de nieuwe collectie najaarskleding, was het dan ook weer hoog tijd om nieuwe schoenen te gaan kopen voor Jesse. Wie weet had hij ook wel weer een maatje groter nodig. We hoefden er niet over na te denken waar we heen zouden gaan, want we gingen natuurlijk weer naar Red-Rag in Bataviastad.

Daar aangekomen was het druk, toch werden wij al vrij snel geholpen. Wat zo fijn is, is dat ze zo klant- en kindvriendelijk zijn en dat er alle tijd en aandacht voor je wordt genomen. En niet irritant ofzo, ik heb weleens dat ik een winkel in ga en gelijk wordt aangesproken of ik geholpen wil worden, dan ren ik het liefst gelijk heel hard de winkel uit. Maar hier wordt je gewoon fijn geholpen en als je dat niet wil is het ook prima. Nadat ze Jesse zijn voetjes had gemeten en hij maat 26 nodig had, kon het uitzoeken beginnen. Jesse heeft een brede voet en een hoge wreef, daardoor zijn niet alle modellen voor hem geschikt en dat maakt het soms wat lastig. Ze legde ons uit welke we beter wel en beter niet konden kiezen en liet ons daarna zelf kijken. De 1e die we pakten zijn het geworden, daar waren we het al vrij snel unaniem over eens. Zo heerlijk als dat zo lekker makkelijk gaat. Eigenlijk waren er geen schoenen bij die niet mooi waren, alle schoenen vonden wij leuk. De mevrouw in de winkel deed 1 schoen bij Jesse aan en liet mij zelf de andere aantrekken, zodat ik kon voelen hoe makkelijk het ging. Daarna vroeg ze of Jesse aan haar hand mee een rondje wilde lopen door de winkel en hij ging zo met haar mee. Later zei ze: “Hij gaat zeker naar de opvang?” en vertelde ons dat ze dat verschil zo goed aan kinderen kon merken. Daarna werd er nog een ballon voor hem opgeblazen en hij kreeg een rugtasje mee, niks is te gek in deze winkel. Wat is het toch een ontzettend fijne winkel, wij zijn zo goed geholpen weer.

Het zijn dus hoge klittenbandschoenen geworden. Bruin met donkerblauw. Op de zool staan spikkels. Ze zijn hip, modern en super stoer! Goed te combineren. En de kwaliteit is natuurlijk geweldig. Jesse kan weer lekker lopen.

Uiteraard heb ik nog even een snelle blik geworpen op de meisjescollectie. Helemaal hip deze winter zijn de stoere boots. Ik moet er nog even aan wennen geloof ik, maar ze hebben ze in verschillende kleuren roze en panterprint. Toch wel heel gaaf!

Als 1 van de kinderen weer schoenen nodig heeft, hoeven wij niet na te denken waar we heen zullen gaan. Dus mochten jullie eens in de buurt van Bataviastad zijn, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Red-Rag Shoes.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply