Plog 1# het krijspaleis

Vandaag iets nieuws op de blog, namelijk mijn 1e plog. Sommige van jullie hoor ik al denken: wat is dat nu weer? Maar een plog is eigenlijk een blogpost met een verzameling foto’s van die dag, van wat je allemaal hebt meegemaakt. Een vriendin wees mij erop dat ze dat leuk zou vinden om te zien en aangezien het gisteren een feestelijke dag was, ben ik er maar gelijk mee begonnen. Normaal gesproken post ik veel in Instagram Stories, maar dat heb ik gisteren bewust niet gedaan en de foto’s bewaard voor deze 1e plog. Kijk en lees gezellig mee als je het leuk vindt.

De dag begon lekker rustig. Ik hoefde niet op en neer naar school en kon dus even rustig opstarten met Jesse. Naomi had een nieuwe kledingkast gekregen, dus alles moest van de ene kast in de andere worden gedaan. Jesse ging lekker spelen boven (“Jij in de was en ik spelen” ) en zo kon ik mooi even mijn gang gaan.

Om 10.00 uur had ik afgesproken om koffie te drinken met mijn vriendinnen. Jesse is nog het enige niet schoolgaande kindje, dus hij had mazzel, want hij mag altijd gezellig mee. Gelukkig kan hij zichzelf prima vermaken en ging hij lekker spelen met het speelgoed van mijn vriendin haar dochter. Zo konden wij gezellig bijkletsen, koffie drinken en heerlijk taart eten. Mijn vriendin maakte deze taart zelf.

Helaas moesten wij iets eerder weg dan de rest, want Jesse was heel moe en hij moest nog even slapen. Van een andere vriendin kocht ik dit lot van de voetbalvereniging van haar zoon. En maar dromen wat ik allemaal ga doen als ik die ton win!

Snel naar huis, Jesse lag 11:15 uur in bed. Normaal slaapt hij altijd ’s middags, maar deze middag was het kinderfeestje van Naomi en de jongens zouden naar mijn vriendin gaan. Jesse zou daar vast niet willen slapen, dus moest hij van tevoren maar even thuis een slaapje doen. Gelukkig ging hij gelijk lekker liggen, hij was dan ook erg moe. Zo kon ik mooi ook nog even mijn rustmomentje pakken, gtst kijken van de avond ervoor, een wasje ophangen. Bijna klaar voor het feest! De cadeautasjes staan al klaar. Bijna alle inhoud van Hema.

Mijn vriendin had mijn 2 oudste meegenomen uit school en kwam mijn dochter ruilen voor de jongste. Die had ik intussen al wakker gemaakt. Eigenlijk heel sneu, want hij was nog lang niet uitgeslapen en hij moet altijd al echt even wakker worden. Maar het was niet anders, we moesten er even doorheen. Wilde hij natuurlijk ook helemaal geen afscheid nemen van mama, kon er ook nog wel bij. Dochter snel een broodje eten, omkleden en gaan met die banaan!

Aangekomen in Ballorig, met het zweet op mijn rug en ook nog hartstikke laat. Het feest kan beginnen. Naomi vierde haar feestje samen met 1 van haar beste vriendinnen Sophie. Beetje jammer dat ze haar naam verkeerd hebben geschreven op het papier, maar dat nemen we maar voor lief. Zij zijn allebei jarig geweest in augustus en september en wilden het allebei vieren op een woensdagmiddag in Ballorig, dus het was mijn idee om het samen te doen en dat vonden de meiden natuurlijk helemaal geweldig. Op Instagram had ik gezet dat ik in het krijspaleis was en er was nog een lolletje ontstaan, omdat sommige niet wisten wat dat was. Nu moet ik opbiechten dat ik dat tot voor kort ook niet wist hoor, ik heb het ook maar weer gehoord. Maar een krijspaleis was het zeker.

OMG weer taart! Daar gaat mijn healthy lifestyle! We hadden dit keer een extra luxe feestje met een taart en slush, wat wil je nog meer? 8 gillende keukenmeiden met allemaal slijm en unicornpoep, ze konden hun geluk niet op (en de mama’s ook niet). Volgens mij hebben ze een top feest gehad. Achteraf gezien had ik me weer druk gemaakt om niks en had ik de jongens ook prima mee kunnen nemen, maar dan had ik waarschijnlijk weer de hele middag achter Jesse aan moeten rennen. Dit was ook wel even fijn zo.

Om 17:40 uur werd het laatste meisje opgehaald, toen moesten we er nog 1 thuis brengen en zijn we snel een patatje gaan halen. Hierboven Naomi haar buit! Ze is goed verwend. Allemaal echte meidenspulletjes.

Deze hadden wij gekocht voor Naomi haar vriendinnetje. Zij houdt van slijm, dus ik had even gegoogled en kwam al gauw bij deze uit (speelgoed van het jaar 2018). Ik dacht hartstikke leuk, maar Naomi moest en zou hem ook hebben. Gelukkig was een vriendin zo slim dat zij hem dan wel voor Naomi zou kopen en dat moest natuurlijk gelijk uitgepakt worden.

Zo fijn die slijm rage. Gelukkig doet Naomi het altijd wel netjes aan de keukentafel op het kleed.

En dat moest natuurlijk gelijk allemaal worden vastgelegd voor haar vlogcarriere. Dit is gelijk de laatste foto van mijn dag die ik met jullie wilde delen. Ik had er nog eentje willen maken toen ik met mijn voetjes omhoog op de bank zat met een kop thee en Ontvoerd (opgenomen), maar dat ben ik helaas vergeten.

Laten jullie weten of jullie nog eens een plog willen zien? Dat zou ik leuk vinden!

En wisten jullie wat een krijspaleis was? Je kunt een reactie achterlaten onder deze blog. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Previous Post
Next Post

4 Comments

Leave a Reply