Superjuffie Kids Weekend

Over 3 dagen is de nieuwe film van Superjuffie te zien in de bioscoop, maar wij waren gisteren al bij de voorpremiere tijdens het Superjuffie Kids Weekend bij Kinepolis in Almere.

Kids Weekend Kinepolis Almere
Wij hadden gereserveerd voor de film van 16:00 uur en 1 uur van tevoren begonnen de activiteiten. Kinepolis had er een echt feestje van gemaakt. Er lag een rode loper klaar en overal lagen ballonnen. Bij aankomst kregen de kinderen een bekertje welkomstlimonade met een rietje en een zakje met snoepkrijtjes. Daar zat een kortingsbon bij met 25% korting op het snoep voor de volgende keer. Ook mochten we een formulier invullen, daarmee kan je 2 kaartjes winnen voor het volgende Kids Weekend. Er was een fotohoekje ingericht waar je op de foto kon, er stonden levensgrote spellen van boter, kaas en eieren en 4 op een rij, een springkussen, een tafel waar je kleurplaten kon kleuren en Jumping Jack stond er met een grote trampoline, ook deelden zij kraskaarten uit waarmee je bijv. gratis 1 uur springen bij Jumping Jack kon winnen. Naomi was uiteraard niet weg te slaan bij het springkussen en de trampoline, vooral de trampoline was een groot succes.

Superjuffie de film
Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

Onze review
Wij vonden het echt een super leuke film. Ook ik heb van het begin tot het eind genoten en zelfs af en toe gelachen. Wat ik ook leuk vond is dat de film grotendeels is opgenomen in Dierenpark Amersfoort. Dus mocht je op zoek zijn naar een leuk uitje (voor de herfstvakantie), dan vinden wij de film Superjuffie zeker een aanrader.

Superjuffie (van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie) is vanaf 10 oktober 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier alvast de trailer van Superjuffie.

Previous Post
Next Post

2 Comments

Leave a Reply