Koekenbakkers

Aankomende week is het alweer de laatste week van de spaaractie koekenbakkers bij Albert Heijn. Wat een leuke actie! Te leuk om er niet toch nog even een blog over te schrijven. Heb jij al koekjes gebakken? Of hebben jullie aankomende week herfstvakantie en zoeken jullie nog iets leuks om te doen? Dan moet je ze zeker even uit proberen.

Ook wij hebben koekjes gebakken met speculaasmix, het huis rook zo lekker! En eigenlijk was het hartstikke leuk en zo gedaan. Even de mix in elkaar kneden en de kinderen konden aan de slag. Ze zijn er wel even zoet mee geweest, wat een pret hadden ze met alle letters en daarna natuurlijk lekker snoepen. Je kunt de vormpjes ook gebruiken om fruit letters mee te maken.

Tot en met 28 oktober 2018 krijg je bij iedere € 15,00 aan boodschappen 1 zakje met daarin 2 uitsteekvormpjes. Er zijn in totaal maar liefst 40 verschillende vormpjes in 5 verschillende kleuren. Het zijn letters, cijfers en iconen zoals bijv. een # of een hartje.

Om de uitsteekvormpjes te bewaren of leuk te presenteren zijn er 3 items te koop:
– AH verzamelboek € 0,99
– AH opbergzakje € 0,79
– AH lichtbak € 4,99

Zelf hebben wij het verzamelboek, omdat je daarmee handig kunt zien welke je nog niet hebt. Maar het zakje vond ik zo schattig, die moest er uiteraard ook komen. En ik denk uiteindelijk ook handiger in gebruik. Ook was dit meteen een goede reden om een deegroller aan te schaffen. Albert Heijn verkoopt nog meer handige spullen die je kunt gebruiken om te bakken, zoals spatels, kwasten, schorten e.d.

Op social media las ik veel klachten dat klanten steeds dezelfde vormpjes kregen. Daar hebben wij geen last van hoor, wij missen alleen nog de Q. En die zal ook vanzelf wel komen. Op woensdagmiddag 24 oktober vindt de ruilmiddag plaats. Je kunt op de aankondigingsposter van jouw winkel zien of ze mee doen.

TIP!
Wat ook leuk is om even te bekijken: op de website van Albert Heijn kun je inspiratie op doen voor leuke recepten die je ook met de vormpjes kunt maken. Ook kun je daar een koekenbakkersuitnodiging uitprinten om vriendjes uit te nodigen voor een baksessie en je kunt er een stappenplan uitprinten om zelf een koksmuts te maken. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Veel bakplezier!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply