Lobsterlove.nl

Wie Sabrina al wat langer volgt op Instagram weet hoe creatief zij is. Als mama van twee meisjes weet zij overal een feestje van te maken. Of het nu gaat om zelfgemaakte haarspeldjes, toffe musthaves voor in huis of kinderkleding van hele gave merkjes, niks is te gek. Sabrina deelt het allemaal graag en op haar Instagram feed is duidelijk dat ze hier heel veel liefde voor heeft. Wat fijn dat wij daarvan mogen meegenieten. Vaak deelt ze ook fijne tips, dus mocht je inspiratie op willen doen, dan moet je haar zeker even volgen. Wij hebben elkaar leren kennen via de Facebookgroep Modern poppenhuis. Ze maakt zulke gave dingen. Het was natuurlijk niet de vraag of we iets van deze dame gingen horen, maar wanneerโ€ฆ

Op 2e Paasdag heeft ze haar eigen webshop Lobster Love gelanceerd met de meeste toffe haaraccessoires, cadeautjes en items voor je baby, kindje of gewoon voor jezelf. En natuurlijk willen we daar alles over weten.

Hoe ben je op het idee gekomen om Lobster Love te beginnen?
Tijdens mijn zwangerschap raakte ik mijn baan kwijt en kwam na mijn verlof in de WW. Omdat het altijd mijn droom is geweest een eigen webshop te runnen en de banen niet voor het oprapen liggen (al helemaal niet in Coronatijd) ben ik op dit idee gekomen.

Hoe ben je op de naam gekomen?
Heel toevallig zijn allebei mijn dochtertjes in de maand juni geboren en verschillen in datum slechts 7 dagen. Als sterrenbeeld zijn zij dus allebei Kreeft. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat zij mijn grote liefdes zijn. Zo bedacht ik de naam Lobster Love, oftewel vrij vertaald: “kreeftenliefde”.

Ik zie dat je handgemaakte items maakt, maar ook items van anderen aanbiedt. Hoe ben je tot deze combi gekomen?
Ik vind het onwijs leuk om bezig te zijn met interieur, (woon)accessoires en anderen te inspireren. Ook krijg ik vaak van mijn omgeving te horen dat ik zeer creatief ben. Dit heeft mij doen besluiten niet enkel zeer toffe items aan te bieden van andere winkels die ik zelf ook helemaal te gek vind, maar tevens mijn eigen touch eraan toe te voegen door middel van het maken van hippe, toffe en prachtige haaraccessoires, die ik met heel veel plezier en overgave maak!

Welk publiek denk/hoop je met je shop te kunnen bereiken?
Moderne vrouwen en moeders die het tof vinden te shoppen bij de kleine ondernemer, die gaan voor uniek, stylish en net zoโ€™n goede smaak hebben en net zo graag geld uitgeven als ikโ€ฆ hahaha!

Zijn er nog toekomstdromen?
Ik hoop natuurlijk dat mijn webshop bekendheid gaat krijgen en het zou me heel erg tof lijken als mijn haaraccessoires in winkels komen te liggen. Mijn eerste verkooppunt is inmiddels een feit. Onwijs leuk vind ik dat!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even een kijkje in haar webshop.

De webshop is ingedeeld op kamers, zo origineel en cute. Je kunt ook bij haar terecht voor juffen- en meesterbedankjes en bijvoorbeeld leuke spulletjes om in te pakken.

Je kunt Lobster Love ook volgen op Instagram.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply