Frozen 2 Kids Weekend

In 2013 kwam de 1e Frozen film uit. Mijn meisje was toen 3 en groot Frozen fan. Oneindig hebben we Frozen gekeken, wel meerdere keren achter elkaar. De liefde voor Frozen ging niet over, maar nu ze dit jaar 9 is geworden had ik wel de Frozen kleding een beetje uit huis verbannen. Naomi was het daar uiteraard niet mee eens, maar dat kon echt niet meer.

6 jaar hebben we erop moeten wachten, maar vorig weekend was het dan zover. Het Frozen 2 Kids Weekend bij Kinepolis. We konden niet wachten! Omdat Kinepolis er altijd een ontzettend leuk feestje van maakt, zijn we daar heen gegaan en niks is teveel gezegd. Er waren verschillende activiteiten te doen en alles was aangekleed in Frozen-stijl.

Zo waren er springkussens, levensgrote spellen, je kon Frozen kleurplaten kleuren en zelf een Olaf sneeuwpop maken van marshmallows. Het was ook leuk aangekleed, zo hingen er overal Frozen slingers, was er Frozen merchandise te koop, lag er een blauwe loper. Je kon blauwe popcorn kopen in een Frozen blik. Bij aankomst kreeg je een blauw welkomstdrankje en een Frozen poster. En de ruimte waar je kon kleuren en een Olaf kon maken was ook versierd met slingers en roze vloerbedekking en Frozen tafelkleden. Naomi heeft zich goed vermaakt en genoot zichtbaar van ieder moment en ik genoot van haar. Het was erg druk en dus maar goed dat we van tevoren gereserveerd hadden. Ook kon je Anna en Olaf in het echt ontmoeten en met ze op de foto.

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

De film
De film was geweldig! Ik snap wel dat ze er zolang over hebben gedaan om een deel 2 uit te brengen. Overal is aan gedacht. Veel leuke liedjes, een mooi decor en ook echt een goed (en spannend!) verhaal. Alles is zo mooi gemaakt. Ook zijn er een paar nieuwe personages in de film. Zo rijdt Elsa op een magisch glitterpaard Nokk en is er een klein, schattig vuursalamandertje genaamd Bruni. Naomi vond het vooral leuk dat Anna en Elsa van vroeger er weer in voor kwamen toen ze klein waren. Ook kwamen er af en toe herinneringen voorbij uit de eerste Frozen film, dat was erg leuk. De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar. Ik kan me voorstellen dat het voor jongere kindjes een beetje spannend zou kunnen zijn. Vooral de aardreuzen.

We gaan natuurlijk niet teveel verklappen, maar het is zeker de moeite waard. Echt een aanrader! Ook voor jongens en ouders. De film heeft in het eerste weekend al alle records verbroken.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply