Eindeloos speelplezier met de track connectors van Toy2brand

Ik had het nog niet eerder gezien, maar was meteen heel enthousiast toen we de track connectors van Toy2brand mochten uitproberen. De track connectors verbinden een houten treinbaan van bijvoorbeeld Brio, Ikea of Lidl met de blokken van Duplo (of Biobuddi). Bouw torens van Duplo en klik de track connectors er zo bovenop om het treinspoor er overheen te laten lopen. Zo kun je eindeloos bouwen. Laat je fantasie erop los en ga met je treinbaan de hoogte in of maak een extra spoor onder het hoge spoor door.

Gegarandeerd uren speelplezier, ook voor de oudere kinderen en volwassenen.

Jesse is 5 (wordt in maart 6) en speelt nog altijd graag met de treinbaan en de Duplo. Beide stonden nu wel even boven, dus het was extra leuk om het weer naar beneden te halen en zo het “oude” speelgoed nieuw leven in te blazen. We wilden graag een lange treinbaan maken, dus hebben we nog wat extra spoordelen opgehaald bij oma. En zie hier het resultaat.

De track connectors zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten voor verschillende leeftijden. Zo heb je allemaal verschillende sets. Ook bestaan de sets weer uit verschillende connectors. Zo is de basis connector het meest geschikt voor kleine kinderen, maar er is bijvoorbeeld ook een kruispunt. Met het kruispunt kun je sporen over en onder elkaar laten kruisen, maar ook is het mogelijk om ze elkaar te laten kruisen.

De track connectors komen oorspronkelijk uit Denemarken en zijn hier te bestellen. Ook super leuk om cadeau te geven! Hier in huis is het in ieder geval een dikke hit.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply