De geheime wereld van de tandenfee

Jesse zijn 1e tand zit los, super spannend! Wie weet duurt het nog even voordat hij er echt uit gaat, maar dat kan ook zomaar ineens heel snel gaan natuurlijk. Jesse fantaseerde al helemaal hoe dat dan zou gaan als de tandenfee zijn tand onder zijn kussen vandaan zou komen halen.

Het pakketje van Mikki de Goede kwam daarom precies op tijd. Wij mochten haar zelfgeschreven kinderboek De Geheime Wereld Van De Tandenfee ontvangen en natuurlijk lezen. Jesse was meteen enthousiast. Het is een prachtig boek om te zien alleen al, door de mooie tekeningen komt het boek echt tot leven en waan je je in de wereld van de tandenfeeën. De knuffel van Vuurtje het draakje was meteen favoriet bij Jesse en mocht meteen mee naar bed.

Het verhaal
In het verhaal beleef je de avonturen van Tinus de tandenfee, zijn beste vriendin prinses Chloë en Vuurtje het draakje. Tinus droomt er al zijn hele leven van om tandenfee te worden en prinses Chloë stiekem ook, maar dat mag niet van haar vader (de koning). Als Tinus wordt opgeroepen om naar de mensenwereld te gaan om tandjes op te halen, gaat Chloë stiekem met hem mee. En wat er daar allemaal gebeurt, houden we nog even geheim. Jesse en ik konden er in elk geval geen genoeg van krijgen, we wilden maar door blijven lezen om erachter te komen wat Tinus allemaal nog meer zou beleven.

Extra’s
De tandenfeeën in het boek laten onder het kussen een muntje achter, maar ook een poetsdiploma en een mini-briefje. Om de magie te behouden zitten deze ook achterin het boek en kun je ze ook nog downloaden via de website. In elk boek zit een kortingscode om gratis via de website het audioboek te bestellen. Ook kun je op de website nog meer bestellen, zoals bijv. het E-Book.

Ook super leuk (om cadeau te geven) voor de feestdagen!

Deluxe Pack
In dit pakket zit niet alleen het boek en de knuffel, maar ook een tandendoosje om de tanden in te bewaren. En niet te vergeten het droomdeurtje. Via het droomdeurtje reizen de feeën door de droomwereld van Feeënland naar de mensenwereld. In de droomwereld komen al je dromen uit en blijven alle dromen bewaard. Leuk weetje, het volgende boek van Mikki gaat over de droomwereld. Wij kunnen niet wachten!

 

Previous Post
Next Post

Leave a Reply