Lego Ninjago traktatie

Afgelopen maandag is onze jongste alweer 7 jaar geworden. Het thema moest dit jaar Lego Ninjago worden. We waren er eens vroeg bij, dus hebben de versiering dit jaar via AliExpress besteld. Ook de traktatie voor school was helemaal passend bij het thema. Best lastig nog, want het mocht geen eten zijn en je wil de kinderen en de juffen toch iets leuks geven. Zo kwamen we op het idee om deze Lego Ninjago bakjes te trakteren met daarin een Ninjago poppetje en tattoo van AliExpress. Mocht je dit ook willen maken en mag je wel op eten trakteren, dan kun je er natuurlijk ook heel gemakkelijk een snoepje o.i.d. in doen.

Legoblok doosjes van Daily Style. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Ninjago poppetje en tattoo van AliExpress.
Oogjes stickers van Tjitkesgeboorteklokken & meer. Je kunt deze ook opzoeken via Google of Pinterest en zelf knippen en plakken.
Punch ballonnen van Amazon. Je zou ook kunnen kijken bij Action, Big Bazar of Xenos.
Zakjes (S) van Leuk voor een feest!
Stickers van Tjitskesgeboorteklokken & meer.
Confetti van Action.

Na afloop van het feestje kregen de kinderen nog een snoepzakje van Ninjago mee. Deze zijn wel op veel plekken verkrijgbaar. Ik heb ze zelf besteld bij Partwinkel, maar zag dat Daily Style ze bijv. ook verkoopt.

Voor de juffen heb ik Lego kaarsjes besteld bij Au bain-Marit op Instagram.

Mocht je naar aanleiding van deze blog ook een Lego Ninjago traktatie maken, laat het mij dan weten via Instagram.Vind ik leuk!

Previous Post
Next Post

1 Comment

Leave a Reply