Superhelden bij Deen

Jaimy heeft sinds een aantal maanden een hobby, hij tekent strips. Super leuk! Van een frietzakje tot aan een pizzapunt, allemaal zelfbedacht. Zijn juf uit groep 6 heeft zelfs eens meegeholpen en een milkshake met een gezichtje voor hem getekend. Iedere keer verzint hij weer iets nieuws en hij is er zelf ook heel erg trots op, dat is misschien nog wel het leukste om te zien.

Sinds ik zwanger was van Jesse laat ik iedere week de boodschappen thuis bezorgen door AH. Maar sinds wij een Deen in onze nieuwbouwwijk hebben, loop ik daar ook graag eens naar binnen voor een klein boodschapje. Zo ook afgelopen vrijdag. En bij supermarkten horen acties, dat weet iedereen. De ene nog leuker dan de andere. Zo sparen we graag aan alle acties mee, van dino plaatjes, tot aan Freek Vonk. Super blij zijn ze ermee en mama doet ook fanatiek mee, maar als de boeken eenmaal zijn volgeplakt zijn en de acties zijn voorbij , belandt het toch allemaal weer in de kast en kijkt niemand er meer naar om. Maar toen ik afgelopen vrijdag in de Deen liep, viel mijn oog ineens op een goed gevulde display vol met leuke spulletjes. Ik rende er nog net niet op af (ik vind het zelf ook allemaal zo leuk) en zag al gauw dat het om een nieuwe actie ging. Even gekeken wat het was en toen toch alleen de boodschappen gekocht die we nodig hadden. Bij de kassa wel even een folder meegenomen en thuis eens goed gelezen wat het in hield. Ik was al gauw om, daar was uiteraard ook niet veel voor nodig. Stel dat ze al uitverkocht waren… En deze actie is natuurlijk super leuk voor Jaimy, want je leert tekenen als een striptekenaar.

Wij hebben 3 verzamelalbums gekocht (Jesse wilde er ook perse 1) voor de holokaartjes. Deze zijn € 1,00 per stuk. Je kunt ze ook gratis krijgen bij aankoop van verschillende artikelen. De holokaartjes krijg je van 16 september t/m 27 oktober bij de kassa. Ook kun je extra kaartjes sparen door bepaalde artikelen te kopen waarbij je ze gratis krijgt. Behalve een verzamelalbum voor 48 kaartjes zit er voorin een lichtbak. Leg het holokaartje hierin, zet de lichtbak aan en je kunt met een papiertje je superheld overtrekken. Daarna kun je hem ook nog naar wens inkleuren. Je hebt dus papier nodig en eventueel een potlood of (zwarte) pen en als je wil inkleuren ook potloden. Bij Deen zijn ook allemaal hele leuke accessoires te koop. Ze verkopen fineliners, potloden, gummen, puntenslijpers, maar ook kleur-, sticker en/of doeboeken van DC Superfriends. Wat ook leuk is, is dat er in het verzamelalbum stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf een superheld kunt leren tekenen. En als je naar de website van Deen gaat kun je ook naar hun YouTube kanaal waar ook online striptekenlessen worden gegeven. Ook geeft Deen aan dat er striptekenlessen in de winkels zullen komen. Jaimy en Naomi gingen er gelijk mee aan de slag en zijn super enthousiast! Dus hup, allemaal rennen naar Deen.

Previous Post
Next Post

1 Comment

Leave a Reply