De leukste juffen- & meesterbedankjes!

Bijna zomervakantie! Wat een cliché, maar het jaar is weer voorbij gevlogen. Intussen hebben we de groepsindeling voor het nieuwe schooljaar ontvangen en hier in huis zijn we helemaal blij. Precies de juffen die we gehoopt hadden!

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje om de juf of meester te bedanken aan het einde van het schooljaar? Hieronder heb ik een paar leuke tips voor je.

MIEKinvorm
Onze eigen juffenbedankjes heb ik al even in huis, i.v.m. met onze bruiloft en huwelijksreis was ik er dit jaar op tijd bij. De juf van Jaimy ging ook al eerder met zwangerschapsverlof, dus zij heeft haar juffenbedankje (incl. cadeautjes voor de baby) al gehad. De juffenbedankjes bestelde ik dit jaar bij MIEKinvorm. In deze webshop vind je allerlei leuke spulletjes, zoals potloden met tekst, notitieblokken, kaartjes, maar ook canvas tassen, slingers, armbandjes en nog veel meer waarmee je zelf een leuk pakketje kunt samenstellen voor de juf of meester. Spreekt dit je aan? Neem dan snel een kijkje in de webshop!

Lievigheidje
Ooit kocht ik hier de geweldige kaart met de tekst van de luizenmoeder. Dit shopje blijft favoriet! Ook voor een leuk cadeautje voor de juf of meester kun je hier terecht. Bestellen kan via Facebook en Instagram. Ze verkopen armbandjes, sleutelhangers en buisjes met liefste juffen thee of vergeet-me-nietjes. Een kaartje voor de liefste juf erbij en klaar!

 

Hippp in huis
Alweer zo’n leuk Instagram shopje! Hippe snoepblikjes met mini kaartjes, kaartenhangers, armbandjes, sleutelhangers en mokken voor de juf of meester vind je hier.

By-Juul
By-Juul viel me op door de te gekke liniaaltjes! Weer eens iets heel anders dan anders, echt een origineel cadeautje. En wat helemaal leuk is, is dat je hem kunt personaliseren met de naam van de juf of meester en de naam van het kind. Bestel snel.

Leuk voor een feest
De naam zegt het al, alles voor een feestje vind je in deze shop. Met de vilten tas of etui zet je de juf aan het eind van het schooljaar in het zonnetje. De oprolbare etui is ook zo leuk. En check ook zeker de toffe giftbag en giftbox om zelf te vullen. Shoppen doe je hier.

 
@magikjeinpakken heeft op haar Insta ook een toffe uitleg staan over hoe je deze chocoladereep van Hema leuk kunt inpakken voor de juf. Het ijsjespapier en de stickers kun je weer bestellen bij @leukvooreenfeest.
Ook kun je bij @leukvooreenfeest leuke inpakpakketjes voor de juf bestellen, dan kan de juf leuk inpakken.

Liever zelf knutselen?
Op Pinterest vind je genoeg leuke ideetjes! Vorig jaar wilde Naomi heel graag weer snoephartjes geven (het jaar daarvoor hadden we “Lieve juf hartjes” van Hema gegeven), maar omdat we niet hetzelfde als het jaar daarvoor wilden doen en het ook wel leuk vonden om een beetje zelf te knutselen hebben we er onze eigen finishing touch aan gegeven met deze toffe bekers van Wibra. Kaartjes uiteraard weer van MIEKinvorm.

Ook de Kanjer stroopwafels, iets met spek (voor een spectaculair jaar) en een bakmix doen het altijd goed. Of een leuk theeboeketje.

Op de Instagram van @woonique zag ik deze toffe tip voor de coolste juf of meester.
Koelelementen van Action, stickers erop en klaar.

Ook leuk!
Ventilator met waterspray en tekst – gezien op de Action fanpagina

De Pinkdivaday Zomer Hit!
Last but not least… Tijdens het typen van deze blog kwam ik deze super TOFFE tip nog tegen. Een te gekke glazen limonadetap vol lekkers. De limonadetap koop je bij Action voor € 2,36, de rietjes zijn ook van Action en de rest van de boodschapjes die je hiervoor nodig hebt kun je vinden in de Insta post van @pinkdivadaydesign. De zonnige kadotags en het recept kun je bij haar bestellen door een PB te sturen via Insta. Voor € 3,50 ontvang je deze per e-mail. Jullie zullen begrijpen dat ik meteen naar Action ben gereden!

Genoeg inspiratie lijkt me zo… Ik wens jullie alvast een hele fijne zomervakantie!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply