De 12 leukste juffen- en meesterbedankjes

Nog een paar weken en het schooljaar zit er alweer op. Het is weer voorbij gevlogen en wat was het weer een bijzonder jaar door corona. Intussen wachten wij alweer vol spanning op de groepsindeling, het blijft toch elk jaar spannend of ze bij hun vriendjes en vriendinnetjes blijven en wie er voor de klas komt te staan. Hebben jullie al zin in de zomervakantie?

Met de zomervakantie in zicht is het natuurlijk leuk om de juf of meester te bedanken voor het afgelopen jaar. Eerder schreef ik daar al eens een blog over en ook nu heb ik de 12 leukste juffen- en meesterbedankjes voor jullie verzameld. Kijk gezellig mee en hopelijk doe je leuke inspiratie op.

Een bijzonder schooljaar

Dit jaar hebben wij gekozen voor een insectenhotel met 3 vrolijk gekleurde zaad ‘bommetjes’ van Blossombs en om het af te maken een kadolabel voor een bijzonder schooljaar en stickers van Laura’s Kadoshop. De insectenhotels heb ik gekocht bij Action. Vorig jaar gezien op Instagram bij huisje.van.monique.

TIP! Leukvooreenfeest verkoopt ook een leuk kaartje met een zakje bloemenzaadjes.

Lobsterlove

De Blossombs heb ik besteld bij lobsterlove.nl Mijn nieuwe favo shop! Zij verkoopt nog veel meer leuke juffenbedankjes, ook hele leuke spiegeltjes en mini kaartjes. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Of lees haar 1e blog om inspiratie op te doen.

Huisje met droogbloemen van Made by LOTT

De trend droogbloemen is helemaal hip, je ziet ze steeds vaker in elk interieur terug. Dit is natuurlijk ook niet gek, want ze gaan erg lang mee. Zo heb je er lang plezier van. Hoe leuk is het droogbloemen huisje voor juf? Super origineel en zul je nergens anders zien. Madebylott maakt de opdruk met de hand. Ook kan je ervoor kiezen een gepersonaliseerde te laten maken met bijvoorbeeld een foto erop! Er zijn naast de juffen huisjes heel wat andere soorten huisjes te bestellen. Neem je een kijkje? Bestellen kan hier.

Naast de huisjes maakt Madebylott geboortecadeautjes, huwelijk cadeaus, graveert ze glazen, maakt ze afbeeldingen op servies en verkoopt ze diy-pakketten. Daarnaast ook houten treintjes die naar wens geschilderd worden.

Tuinkaars voor de liefste juf van Jufz

Om lekker te genieten tijdens de warme zomeravonden. Je kunt ze personaliseren door het witte krijtje wat erbij zit. Ik had de tuinkaars voor jullie gespot, maar eenmaal op de site van Jufz heb ik nog veel meer leuke spulletjes gezien. Een bewaarbundel, sleutelhangers, kaartje met pepermunt, kadoblikjes, lieve kaarsjes. Al dit leuks kun je vinden bij Jufz. Ook verkopen ze losse stickers voor juf waarmee je je cadeautje af kunt maken.

Vrolijke notitieblokjes van Have to Have

Super leuke notitieblokjes van Have to Have voor de juf of meester. Leuk ingepakt. Daar wordt elke juf of meester blij van!

Miekinvorm

Miekinvorm blijft ook 1 van mijn favoriete webshops. Ook dit jaar vind je hier de leukste cadeautjes voor de juf of meester. Zoals sleutelhangers, een tas, invulboekjes, een pen, diverse wikkels, kaartjes, notitieblokjes. Mijn favoriet is de theebox!

Armbandjes voor juf van Jil2sha

Met lief kaartje en eventueel met de naam van de juf. Bestellen kan via een DM (prive bericht) op Instagram.

Bedankt super juf! Inpakliefde

Een leuke ansichtkaarthouder met daarop de tekst ‘Bedankt’. Leuk om met een kaart te geven voor de beste juf of meester! Of bestel een cadeaupakketje met een notitieblokje, een minikaartje, potloodje en sticker. Alles is ook weer los te bestellen in deze veel te leuke webshop van Inpakliefde.

Craft doosjes en nog veel meer bij Leukvooreenfeest

In deze shop ga je zeker inspiratie vinden voor de juf of meester. Vul zelf een craft doosje of een geschenk hartje of ga voor het te gekke post-its pakketje of een fijn thee-momentje. Teveel leuks! Aaah nu wil ik alle juffen op school wel een cadeautje geven.

Maak zelf een pauzepot van Thuisfuif

Maak je eigen pauzepot! Dit is een pot vol met ideetjes voor een kort ontspanningsmomentje met de klas. Er zijn 30 ideeën ingevuld. Verder mag je ze aanvullen zoveel je maar wilt. Of vul de pot aan met wat lekkers, zoals chocolaatjes van Action. Bestellen kan hier.

Potlood of boekenclip met naam van Novi Creaties

Bedank de liefste juf of meester met een leuk cadeautje van Novi Creaties. De potloden zijn verkrijgbaar in eigen gewenste naam! Of kies je voor een boekenclip met naam voor de agenda van de juf? Of misschien ga jij wel voor de sleutelhanger met naam of voor de koekvorm. In de shop staan diverse leuke cadeautjes.

Katoenen juffentasje van Zusss

Dat je bij Zusss de leukste cadeautjes kunt kopen, wisten wij natuurlijk al. Vorig jaar nog een douchegel voor de juffen besteld om te genieten. Bestel je nu een katoenen juffentasje op Zusss.nl, dan krijg je daar een gratis juffenkaartje bij!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply