Review: Sturdy zomer 2020

Begin januari begint het al te kriebelen, de meeste merken brengen dan hun zomercollecties uit en meestal sta ik dan te popelen om leuke setjes te scoren voor mijn 3-tal. Dit jaar kriebelde het nog niet zo. De zomer leek nog heel ver weg, totdat ik de 1e levering van de zomercollectie van Sturdy zag. Ik was spontaan verliefd! Laten we voorop stellen dat ik een heel kieskeurig mannetje in huis heb qua kleding. Bij de oudste twee mocht ik heel lang bepalen wat ze aan deden, dat kan ik bij Jesse duidelijk wel vergeten. Maar zo’n stoer pantershirt wilde hij wel. Dat liet ik mij natuurlijk geen tweede keer zeggen, dus ik heb de set gelijk besteld. Ook omdat ik dacht dat dit nog weleens een hardloper zou kunnen worden. Intussen ben ik ook gezwicht voor de 2e levering, want hierin zitten zoveel vrolijke kleurtjes. Lekker zomers!

Sturdy is een Nederlands kinderkledingmerk met stoere jongenskleding in maat 92 t/m 140. Sturdy is er voor the cool kids die van een avontuur in stijl houden. Ze brengen twee keer per jaar een collectie uit en die zijn verdeeld over drie leveringen in verschillende thema’s. Deze items kun je prima mixen en matchen en zo creëer je je eigen Sturdy look!

Wij mogen jullie een setje uit de 3e levering laten zien. De 3e levering staat voor;
Vang je eigen golf met  Wild Wanderer. Maak je niet druk! Wees een nachtsurfer of lazy tijger. Gegarandeerd een easy summer in je coole denim washing of je eigen tijger allover. Spice it up met neon oranje, citrus geel en mint.
Bij alle Sturdy thema’s zijn er de tofste bijpassende sokken en kousen.
Deze levering is vanaf nu te koop bij de verkooppunten.

Jesse heeft het setje zelf uitgekozen. Hij draagt maat 116 bij 108 cm en 18,4 kg. De kleding valt op maat. Ik heb voor 116 gekozen, omdat het nog geen zomer is. Het is weer een heel fijn comfy setje, zoals we gewend zijn van Sturdy. Sturdy gebruikt hele fijne, zachte stoffen, waardoor de kleding heel comfortabel is om te dragen. En het is natuurlijk wel duidelijk waarom Jesse voor deze set is gegaan: hij is gek op tijgers! Denk er zelf even slippers of stoere sneakers bij en ik weet wel zeker dat we heel veel plezier van deze kleding gaan hebben aankomende zomer.

Lekker stoer

Betaalbaar

Comfy kleding

Previous Post
Next Post

Leave a Reply