Cadeautips meisje 8 jaar

Morgen is het feest, dan vieren we de 8e verjaardag van mijn meisje. Dinsdag is ze pas echt jarig, maar morgen vieren we het voor familie en vrienden. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Haar bevalling, de makkelijkste en snelste van de 3… midden in de nacht, bijna magisch. De verloskundige was nog net op tijd om haar op te vangen. En daarna moesten we heel lang wachten op de kraamverzorgster. Zo klein is ze al lang niet meer, maar het is wel heel bijzonder zo’n meisje tussen de jongens in. Mijn mini-me. Ze is een pittige dame, die goed weet wat ze wil. En voor ons is ze eigenlijk altijd heel lief.

Voor haar verjaardag heeft ze een leuk verlanglijstje gemaakt en ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om die met jullie te delen. Naomi komt om in het speelgoed en ze wil nooit iets weg doen. Dus vond ik het ook wel fijn als er wat minder speelgoed bij komt en ook wat handige dingen waar ze echt wat aan heeft. Dus mocht je wat inspiratie op willen doen voor je eigen dochter, dochter van een vriendin, kinderfeestje, buurmeisje, nichtje etc. lees en kijk dan gezellig mee.

Zebra Trends Rugzakje Wild Hearts White
Heel graag wil ze deze hippe tas met hartjes. De tas is wat duurder, maar hij is van fijn spul gemaakt, waardoor je de tas kan afnemen bij het knoeien. Zeker een must! En het oog wil uiteraard ook wat.

Mepal Lunchset Eenhoorn – Lunchbox en schoolbeker
Bekers en trommeltjes, je kan er niet genoeg van hebben. Want hoe vaak gebeurt het niet dat ze weer de helft op school laat staan. Een extra setje is altijd fijn. Hema en Zeeman hebben ook super leuke spulletjes, maar Mepal is wel echt anti-lek en heeft nu een super toffe, nieuwe collectie met eenhoorns, paarden en flamingo’s. Wat ook leuk en handig is, is het extra bentobakje met vorkje.

Xoomy Compact Unicorns
Een compacte tekenkoffer van Ravensburger. Met behulp van de zoom kun je afbeeldingen vergroten en verkleinen. Maak de mooiste eenhoorns met deze Xoomy-set! Je kunt de tekeningen netjes in de koffer opbergen en overal mee naar toe nemen.

L.O.L. Surprise ballen
Voor meisjes wel DE hit van dit moment. Een verrassingsfeestje in elke bal.
Elke laag onthult een verrassing en geeft je een hint over welk poppetje of diertje je krijgt.
De L.O.L. ballen zijn in verschillende series verkrijgbaar.

Ty Gear portemonnee
De knuffels met grote glitteroogjes blijven populair. Nieuw zijn de tassen en portemonnees ervan. Toen ik dit portemonneetje zag was ik opslag verliefd! Die mag dan ook zeker niet op het lijstje ontbreken.

Coco (Dvd)
Super leuke film! Zijn we naar toe geweest in de bioscoop. Echt een aanrader.

Boeken van Pip
Naomi is gek op de boeken van Vivian den Hollander en dan vooral de boekjes over Pip.

Stabilo stiften in etui
Super handige etui voor thuis of op school met Stabilo stiften. Je kan hem rechtop op tafel openklappen. Jaimy doet er al jaren mee en nu Naomi in groep 5 zit wil ze hem ook graag hebben.

Hatchimals colleggtibles
Spaar ze allemaal! Er zijn zoveel verschillende vriendjes.
Door de eitjes in je handen te verwarmen zijn ze klaar om te broeden en breekt de schaal.

Knuffel Casper en Emma – Mevrouw Konijn
Knuffel van Mevrouw Konijn uit de televisieserie Casper en Emma. Verkrijgbaar bij Bruna.

Welke cadeautjes ze morgen echt krijgt van dit verlanglijstje blijft nog even een verrassing. Wij gaan gauw de slingers ophangen en de ballonnen opblazen, want morgen is het feest!

Previous Post
Next Post

1 Comment

Leave a Reply